Original campaign problem -1 reply

Please wait...

turbotails23

The Internet ends at GF

50 XP

24th September 2006

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I added the Original Campaign to the Galactic Conquest menu (Via adding the line Campaign_main.xml to the Campaign_Files.xml) but it seems like the Traderoutes and Hyperspace routes are different, and I can not proceed to Wayland as the Rebellion. Does anyone know a way to restore the hyperspace/ trade routes to the Campaign?? Also, does anyone know how to execute the Debug commands??




u_579

I'd post more but....I don't

50 XP

7th September 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

the trade routes are in that respective sectio of the xml




turbotails23

The Internet ends at GF

50 XP

24th September 2006

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Ahh, but that is one of my problems. It doesn't list any trade routes in the original Campaign_Main.xml, nor in the FOC version of the Campaign_main.xml




u_579

I'd post more but....I don't

50 XP

7th September 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

well then who knows?




Gorbeh

Doctor

50 XP

24th July 2006

0 Uploads

1,529 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

You'll have to look around. Some of the FOC stuff is in crazy places. It took me forever to find the Force Adept in game, wasn't in anything nice like groundinfantry.xml. Something wierd instead, don't remember what, but I moved it to the mentioned xml.




Dfeeds

...

50 XP

16th March 2006

0 Uploads

485 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

usually the new xml files have underworld in it, like for example the campaigns_singleplayer.xml is the same one from EAW but the new one is called campagins_underworld_gc.xml all the original data was pushed over and modified (hence being an expansion) and the new stuff is located in seperate xml files i could take guesses at the reasons for this for hours but i dont know if i would be right, everyone has their own way of doing things i guess




u_579

I'd post more but....I don't

50 XP

7th September 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

oh and one way to debug is to open the xml in internet explorer, netscape, or something similare and scrole down to the bottom to find errors if there are any in the xml in the first place.