Star Destroyers: Abandoned or Cancelled -1 reply

Please wait...

Sith of Steel

I exist

50 XP

19th September 2008

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#21 9 years ago

If you read this along with the message I sent you, I'm very convinced it's one of the Kislev's hardpoints that, when destroyed, disables the Imperial Hypervelocity Gun in skirmish.




Lord Necron

GF makes me horny

50 XP

26th June 2010

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#22 9 years ago

Ah ok i see that, Thank you Sith for the Bug catch i sent you how to fix that.




Lord Necron

GF makes me horny

50 XP

26th June 2010

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#23 9 years ago

Alright i got 2 news in progress right now, here some fun screenies, and for those who downloaded my mod, there are a few minor bugs i well fix and repost the link for it. plasma2aaa.jpg Uploaded with ImageShack.us green1q.jpg Uploaded with ImageShack.us




Sith of Steel

I exist

50 XP

19th September 2008

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#24 9 years ago

So...cotton ball shooter and plasma gun?




Lord Necron

GF makes me horny

50 XP

26th June 2010

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#25 9 years ago

Haha...Well not final version yet




Lord Necron

GF makes me horny

50 XP

26th June 2010

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#26 9 years ago

OK sorry took me to long to fix these minor bugs 1. Fixed a sound issue, would not play sometimes. 2. Fixed Model Issue, would not show shot projectiles 3. Fixed Railgun Hardpoint, would disable hyper gun when destroyed.(now fixed) Any 1 sees any other bugs let me know Star Destroyer mod : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service




Sith of Steel

I exist

50 XP

19th September 2008

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#27 9 years ago

The Pyrosounds XML still has a syntax error...




Lord Necron

GF makes me horny

50 XP

26th June 2010

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#28 9 years ago

wow what the heck, i jus had it working last night to:confused:. i know what the problem was to it was a mistype in the code, and now its not working again, screw ill jus make a new xml for it. maybe the other 1 is corrupt or something




Sith of Steel

I exist

50 XP

19th September 2008

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#29 9 years ago

It's because the tag at the beginning of the XML and the corresponding tag at the end of the document don't case-match.