AI Issues Lately -1 reply

Please wait...

CloneWarrior90

Gametoast For The Win!

50 XP

5th November 2006

0 Uploads

91 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Well. The original games are fine and all, but for some strange reason some of the mods I recently have been playing have been having some bad AI issues. The AI won't do anything at all.

I've un-installed and reinstalled the game and nothing. I reinstalled the said mods that has been having the problems, and nothing. And a lot of other people have been having the same problem, whereas, some others didn't experience the problem at all.

Could it be that the AI files that the mods came with are messed up some way? Could it be that the mods aren't recognizing the files even if they are there?

The said mods I am playing: FoC Realistic Galactic Civil War 1.75 (newest version on his forums) and FoC Additions 5.0

It's really been strange, to say the least. Is there something I can do in the mean time to make it where the AI actually do things?

Also when it does this... any one kill of an enemy unit is an instant victory...which is strange.

Anyone else want answers about this too?

Those that can help, please comment.




The Grand Reaper

mandalorian supercommando

50 XP

13th January 2007

0 Uploads

498 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

You sure mod has no problems?some mods are bugged for some people,i couldnt play AGD as CIS :(.




nason

thats me

50 XP

3rd September 2006

0 Uploads

734 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

mabey the core game has some coding issues because i had this problom and that was what it was




CloneWarrior90

Gametoast For The Win!

50 XP

5th November 2006

0 Uploads

91 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Could be. Are there any files that could help solve this problem, or something? Don't mean to sound like a nuisance.




D3matt

I take what n0e says way too seriously

50 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,552 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

The only way to fix the AI would be to either mod it yourself, or ask the modder to fix it. A lot of mods have this problem form what I've ehard, but only with some people. Secretly, I think people just dont know how to install a mod and should learn...




CloneWarrior90

Gametoast For The Win!

50 XP

5th November 2006

0 Uploads

91 Posts

0 Threads

#6 10 years ago
Hey. I install my mods correctly and exactly how the instructions tell me to install them. I re-installed the mods 5-6 times and the games at least 4 times....all with installing the mods correctly too. It COULD be an .xml file problem, I am guessing.