Beginning? -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Old1

I'm mental

50 XP

12th April 2007

0 Uploads

472 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Hello it is me again.I am beginning to think that there is something wrong with my computer.I can download every mod in EAW but even when i follow the download instructions to the letter they never ever work.What is going on?:bawl: :confused: :confused: :bawl:




Valgarochi

Let's go find Carmine...

50 XP

16th February 2007

0 Uploads

1,324 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

What Mods have you downloaded?




Old1

I'm mental

50 XP

12th April 2007

0 Uploads

472 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

I downloaded A Galaxy Devided and Steiners Advanced Units mod 3.0 Reloaded.




shak4l 01

Xj owns all TIEs

50 XP

8th November 2006

0 Uploads

1,102 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Did you patched the game?




Old1

I'm mental

50 XP

12th April 2007

0 Uploads

472 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

Yes i patched the game.




Darth_Vader_00M_9

As a Rebel said "Die die die!"

50 XP

18th November 2006

0 Uploads

222 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

Agd is rubbish, I only use for "Spare Parts" Models and their Hardpoints




Old1

I'm mental

50 XP

12th April 2007

0 Uploads

472 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

The problem is not with AGD anymore but with SAU.




Old1

I'm mental

50 XP

12th April 2007

0 Uploads

472 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

I erased AGD,downloaded sau with patch and same result.IT DOES NOT WORK!!!!!




IG-756

I want to be like the Admins

50 XP

20th November 2006

0 Uploads

218 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

have you tried putting them in the mods folder and using the links with them or the modlauncher




Valgarochi

Let's go find Carmine...

50 XP

16th February 2007

0 Uploads

1,324 Posts

0 Threads

#10 11 years ago

You say that the Mods Never work, do you get a error message, does it simply not start, what actually happens (if anything)?




  • 1
  • 2