EAW screenshot trouble -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

when i take screenshots in regular EAW (not FoC) I get these gray blotches where some textures should be. sometimes its the side of an AT-AT or the belly of a ISD. whenever it happens, it occurs on single surfaces of a ship, never the whole thing. any help? I've taken some great screenshots that look horrible because of this. I use XnView to open the files, but i don't think thats the problem because FoC screens are fine




Ghostrider11

I live to fly

50 XP

17th April 2007

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

What program are you using to take the screenshots? the EAW one?. Well, If you are I recomend GCS or the Grab clip save program for taking screenshots. You can find a download link [COLOR=blue]here[/COLOR]. It could be that the program you are using is not taking the screenies right, even if it does on FoC. If this does'nt solve your problem, there is nothin else I can think of. So Good luck! :cya:




xX~HR~Xx

xX~HR~Xx

50 XP

1st April 2007

0 Uploads

171 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

try jus pressing F12 its the default screenshot button in EaW and FoC if you use tht the screenshots will be in C:\DocumentsandSettings\username\applicationdata\petroglyph\empireatwar\screenshots

i hope tht helped




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

yeah all I use is F12 as the default screenshot button. I use that other program to look at them since microsoft doesnt seem to like .tga's

oh alright. So I JUST figured it out, kinda. all I had to do was convert it to true color or save as a jgp and it went away I found this while looking for a way to post it on here. well it works now. thanks anyways