I can't connect to Empire at War Online anymore !?!?? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

In game, when I click "multiplayer", then "internet", then "connect", it keeps saying:

"Failed to connect" "Network error while connecting to GameSpy."

The connection always worked before. I even did some offical ladder multiplayer matches last weekend. My internet connection works fine (ie. I can connect to GameSpy in BFII). I also tried to create a new account - didn't work too.

The game is not modded.

The only thing that changed on my PC since last weekend, was that there had been some actualization downloaded by Win XP a few days ago. I don't know if that could be the reason for my problem.

I already searched in a lot of forums, but I didn't find a hint. I also posted on the gamespy forum, but it seems to be very dead there...

I'll really appreciate help on this matter. Let me know if you will need more information.




Vaders_legion

NO U

50 XP

17th December 2005

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

try to update it some more then if that doesnt work, uninstall game spy and re download it.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

I have already the newest update (v1,5) and it worked with the update a week ago.

Concerning that gamespy, I haven't installed anything. Gamespy is somhow implemented in EaW. The problem I have is directly in game when I try to connect to the MP screen. :(




Vaders_legion

NO U

50 XP

17th December 2005

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

akward ok uninstall eaw again and then go to the lucas arts folder in the program files, delete the eaw folder then reinstall theirfore fixing the problems it worked for me