Mutliplayer Loading .. -1 reply

Please wait...

kennyboy000

Squeecky The Headcrab.

50 XP

6th June 2007

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Well,My loading screen stops when i Test Connections/Start Game .. http://i193.photobucket.com/albums/z306/kennyboy000/EaWBugz.jpg We tried changing rooms, We both truyed hosting, And it's not only on the AOSW Mod i think. Because it worked on AOSW Mod Before ..




Encrypted_Jzy0

I pwn Dread.

50 XP

14th November 2007

0 Uploads

1,161 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Does ur computer pass all specs and if so then do u got a good internet connection? Mine works fine and I got a crappy dial up internet no kickass DSL of anything like that. If they both pass then i dunno




kennyboy000

Squeecky The Headcrab.

50 XP

6th June 2007

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

I think its fine ..




Encrypted_Jzy0

I pwn Dread.

50 XP

14th November 2007

0 Uploads

1,161 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Yea... then i do not know




kennyboy000

Squeecky The Headcrab.

50 XP

6th June 2007

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Hrm ..




T3h Piti

Where is this.

50 XP

9th March 2007

0 Uploads

3,087 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Do you have the Gold pack and/or does he have the Gold Pack. that might influence it but im guessing here




kennyboy000

Squeecky The Headcrab.

50 XP

6th June 2007

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Gold pack ? We just buyed the game normally ..