bots jumping around!? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 16 years ago

THis may seem like a wierd problem but, when i just create a server and throw in a bunch of bots and play, on some levels that i have downloaded from the internet all the bots jump around!? its like fighting kangaroos? have i done something wrong? any help is appreciated.

thanks!

tummy chan:o




zaklamp

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

187 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

nope you haven't done anything wrong, the version of the ewok level i have also has that bug, it's botsupport, maybe the author didn't implement it correctly or just didn't wanna waste time on it, rewulting in jumping mongoloid bots




Raiden

Addicted to GF

50 XP

21st April 2002

0 Uploads

236 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Originally posted by tummychan THis may seem like a wierd problem but, when i just create a server and throw in a bunch of bots and play, on some levels that i have downloaded from the internet all the bots jump around!? its like fighting kangaroos? have i done something wrong? any help is appreciated. thanks! tummy chan:o

its one of two this the map you are using was not maid to support bots (if us one maid by someone) the other this might be the bot does not have support on a home maid map!




Wiked_Buds

I don't spend enough time here

50 XP

29th July 2002

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

I have the same problem & wish there was a way 2 fix this.So if any 1 knows a way 2 fix jumping bots plz reply.And i know bot wayprint does not seem 2 work on my new levels,until we get a reply on how 2 fix this if there is a way that it can be fixed u will have 2 deal with it or delete it.:smokin: