I Need Help!!!!! -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 16 years ago

I am having a problem. I have been trying to get a multiplayer game going with my friend. I have created servers, and he has created servers....we both cant get in! Sux! Nothing but error messages! Is there anyway to fix these error messages? The error messages contain stuff like pk3 something...i dont know. It says he connected and then seconds later hes disconnected? Is this something to do with the versions or something? I dont know!!!!! I need Help! I hope someone can help someway!




Mishkan

Slightly cooler than a n00b

50 XP

19th July 2002

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

You have to have all the exact .pk3 files as your friend likely. If the error message is: Invalid .pk3 files referenced BLAHBLAH! thats what the problem is make sure you both have the exact .pk3 files I must repeat! We should all take this for a lesson! If you get booted see if you have a bad .pk3 file!!




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Might have something to do with version also.. do you both have the same JK2 version?

EXiT




Mishkan

Slightly cooler than a n00b

50 XP

19th July 2002

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Well maybe and how do you get to be not a rookie just asking. I find it rather unlikely if the error was about .pk3 because that is the most common error




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

After Rookie FileFreak you become an Average FileFreak :D.. you get there by posting more (I think 100 posts is the next 'step')

EXiT




Mishkan

Slightly cooler than a n00b

50 XP

19th July 2002

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Thx




Mishkan

Slightly cooler than a n00b

50 XP

19th July 2002

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

except about the I think part and srry about changing the topic a little bit




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 16 years ago

Try not running in pure server mode when you run in pure server all files must be the same client and server. Change pure server to no