Lagging. -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

Hey all. I seem to be having a problem with JO. I seems to lag (FPS) The mouse and the game interface lag's my whole computer. Any suggestions?




Bluestormtrooper

>You

50 XP

14th March 2005

0 Uploads

1,752 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Posting your system specs would be very helpful. Also, all other antivirus and big programs you have open whilst playing.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

Ok. System spec: Manufacturer:Time Processor:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz (2 CPUs) Memory:1534MB RAM Hard Drive:250 GB Video Card:NVIDIA GeForce 6200 Monitor:Plug and Play Monitor Sound Card:SB Audigy 2 ZS Audio [BC00] Speakers/Headphones:Logitech 2.1 Keyboard:USB Root Hub Mouse:USB Root Hub Mouse Surface:Mouse Mat Operating System:Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Manufacturer:Time Processor:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz (2 CPUs) Memory:1534MB RAM Hard Drive:250 GB Video Card:NVIDIA GeForce 6200 Monitor:Plug and Play Monitor Sound Card:SB Audigy 2 ZS Audio [BC00] Speakers/Headphones:Logitech 2.1 Keyboard:USB Root Hub Mouse:USB Root Hub Mouse Surface:Mouse Mat Operating System:Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)

I run norton anti-virus.




Bluestormtrooper

>You

50 XP

14th March 2005

0 Uploads

1,752 Posts

0 Threads

#4 11 years ago
DDRJon;3994162 Video Card:NVIDIA GeForce 6200

Yeeeouch! That might be your problem right there. Also turn off Norton while playing. Lastly, run JA in single-core mose on your CPU.