Bloody Dismemberment won't work right -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 9 years ago

Anyone else have this problem? When i run the game with BD, I can dismember the other characters ok, there is a fine blood mist. But instead of actual streams up blood, little blank black picture boxes spill out of the wounds lol. Looking at the console in the game when I start, it says it can't find a bunch of images. Any solution to this?




AshuraDX

WTF ?! BOOOOOOOM !

50 XP

10th May 2009

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#2 9 years ago

delete the file from your base folder and re-download the bloody disemberment mod




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 9 years ago

Already tried, no change. :(




-Samurai-

I left this blank.

50 XP

19th July 2006

0 Uploads

592 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

There are a few things you can do: 1) Start removing mods from your base folder one by one, testing each time, untill the BD mod works correctly. 2) Remove all mods from your folder except for BD and add them back one by one, testing each time, untill you find the mod thats conflicting, and stop using it. Usually when the no texture box comes up, its because one or more of the other mods you have is causing problems with it. Either way, there is no getting around testing one by one. Unless you remove everything and play only with the BD mod.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 9 years ago

:) Yep it was one of the NPC/skin packs doing it, and I had a TON of them. I have a feeling all of them are cause the problem. Thank you very much!