Dismember of the Stormtrooper -1 reply

Please wait...

jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

[COLOR=Navy]Hi, I've a strange question... Can I somehow fix that problem with the stormtrooper, when we cut him to half, his body isn't bloody, there is a grey texture?:confused:...It's working fine with the all of the other NPCs...only the stormtrooper isn't, and only this part of his body....and it's ugly.... I tried to fix it in his SKIN file, but I couldn't... Thanks the helps:D[/COLOR]




minilogoguy18

kitty dances for rep!

50 XP

4th September 2004

0 Uploads

2,675 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

either the texture doesnt exist, the uv maps on the model arent there or the skin file has spelling errors.




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

You should see a yellow error message somewhere in the console that tells you what texture is giving trouble.




minilogoguy18

kitty dances for rep!

50 XP

4th September 2004

0 Uploads

2,675 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

yes, just start up MP and just do the devmap command and spawn one and read the error message in the console after cutting him down. you probably wouldnt see it in single player cause the load of a level floods to console and you probably wont be able to do page up that far back.




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

I think there's a way to log the console...somehow.




DrAshgod

You know me as TheExile

50 XP

7th April 2008

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

The starting game console logs everything from the ingame console... But I forgot how to minimize the game and still see that console :mad:

Anyway, in-game you could use page up and page down buttons to read through the consol...




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

[COLOR=Navy]Yes, I know how to use the console...but it's the basic stormtrooper, and I think the editros of the game made this bug....or to you it's working, or yours is grey too?[/COLOR]




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

DrAshgod;4804495The starting game console logs everything from the ingame console...[/quote]I don't think there is a way to see it without crashing the GUI. Besides, the in-game console truncates old data. But the startup console doesn't...when there's too much data, it simply dumps everything and starts over. So I don't think that'll help...

[quote=jk3editor;4804605][COLOR=Navy]Yes, I know how to use the console...but it's the basic stormtrooper, and I think the editros of the game made this bug....or to you it's working, or yours is grey too?[/COLOR]

It sounds like a mod conflict or a misspelling of the texture name.

Did you try Minilogoguy's suggestion of starting the map in MP?




N-7

... and a nice big Cip-Quad

50 XP

21st September 2007

0 Uploads

579 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

Try the following: Extract assets1.pk3\models\players\stormtrooper\model_default.skin, open it in Notepad and add the following line: hips_cap_torso_off,models/players/stormtrooper/caps.tga

Pack it up in a pk3 and see what happens. (I'm no skinning expert, so I'm not sure if it'll work; just an educated guess).




CrashmanX

lol, I have my own Status

50 XP

5th March 2007

0 Uploads

1,092 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

if you use the proper paths yea it should work. You'd just have to name it with something that DOESNT start with the letter A or a Number so it reads it After the PK3.