Help with textures -1 reply

Please wait...

Black Hawk 86

Sentenced To Life

50 XP

12th January 2007

0 Uploads

289 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Hello all

I'm having weird problems with textures of my sword: one part of textures doesn't show up in-game (hilt) I can see it in md3view but not in-game so what is wrong?

PS.This is first time that kinda thing is happening to me




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 11 years ago

Is the texture you're using the power of 2?




Black Hawk 86

Sentenced To Life

50 XP

12th January 2007

0 Uploads

289 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

dunno it's normal jpeg and other textures of that sword works perfectly just that hilt part is grey and it should be brown

I made it with psp9 and every weapons textures I've made this far has worked but not this

In lack of screenshots I'll give another crappy picture to explain things :D notanothercrappypic.jpg




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 11 years ago

Hover you're mouse over the picture.

Is it:

512x512?




Black Hawk 86

Sentenced To Life

50 XP

12th January 2007

0 Uploads

289 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

That might be it thanks I'll have to check when I get home




-Samurai-

I left this blank.

50 XP

19th July 2006

0 Uploads

592 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

Dont forget to check that your .skin file is correct. Check for spelling and path errors. That makes me think...I've never made a .skin file...




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 11 years ago

Neither have I, but I know how they work.

Then again, what modeling I have done is not worth getting a .skin file.




Black Hawk 86

Sentenced To Life

50 XP

12th January 2007

0 Uploads

289 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

I know that much that if .skin file has some spelling error then it doesn't show up in md3view oh and problem was that size of texture (512*512) it was slightly bigger than that so thank you