Hilt Help -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

I downloaded the Sith Saber Return hilt pack and have been trying to get the Staff hilts from the pack to work in SP, but it won't load the models in the saber menu when I start a new game, it just shows the same model as the previous hilt, with one blade. I've edited the MENUS.str file and saber.menu file and have got the names of the hilts to show up, but it doesn't load the models. I've checked the .sab's against ones from another hilt pack I have that works in SP, and other than the name and .glm files they point too, they are virtually identical. So I thought it might be the model files since they were done in MilkShape 3D (I think), and the other hilt pack I have that does work was done in GMAX, so I imported the .md3 files into GMAX took the skins off, and followed the Lightsaber Crafting Tutorial from the part where you add the skin, but it didn't change anything, the models still wouldn't load in the game. Also when I loaded the .md3 in MD3View and then I imported the .skin it would always say that it couldn't find the texture and then list where the .skin pointed it too, no matter what I tried this always happened, but I'm not sure it if mattered since the .glm still pointed to the proper .jpg file for the texture after I exported. So if anyone can help me out, I'd really aprreciate it, cause I really want to use these awesome looking staffs in SP.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Attach the saber.menu here and I'll take a look at it.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 13 years ago

I've found out the problem. I'm not entirely sure what I'm talking about since I've been doing this for only a few days, but this must be it, at the top of the .sab file where you should have the name of the saber that you used in the saber.menu, and MENUS.str, I forgot to change it to what I designated the hilts in the saber.menu, and MENUS.str, so it wasn't even reading the .sab's. I have all of the mods I use packed into one .pk3 and the hilt models are showing up now so that must have been the problem.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Oh, well that's good then :) Glad you got it working.