I fail. -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 6 years ago

So I'm trying to get a sp skin to work but everytime I click next spices to get to my skin the game shuts down and kicks me off. How can I fix this?




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#2 6 years ago

Do you get any error messages?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 6 years ago
jk3editor;5616151Do you get any error messages?

"Jedi Academy SP has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windowa will close the program and notify you if a solution is available." Is it not sapossed to go in my base folder? I got the skin to work now but while I'm playing I get a error saying.

"Error: ran out of transform space for ghoul2 models. Adjust mini heap size in SV_SpawnServer."

What is that and how do I fix it?




Silverfang22

Knight Fall Operative

50 XP

7th January 2007

0 Uploads

485 Posts

0 Threads

#4 6 years ago

Custo666;5616259"Jedi Academy SP has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windowa will close the program and notify you if a solution is available." Is it not sapossed to go in my base folder? I got the skin to work now but while I'm playing I get a error saying.

"Error: ran out of transform space for ghoul2 models. Adjust mini heap size in SV_SpawnServer."

What is that and how do I fix it?

That means the model you're using is extremely high poly and the engine is straining itself to even try to use it.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 6 years ago
Silverfang22;5616462That means the model you're using is extremely high poly and the engine is straining itself to even try to use it.

So I can't use it? Or is there a way to lessen the strain?




eezstreet

Lord of the .DCC files

50 XP

16th June 2008

0 Uploads

2,662 Posts

0 Threads

#6 6 years ago

What are your system specs? Also, what is the setting of "Model detail" in Setup?




Silverfang22

Knight Fall Operative

50 XP

7th January 2007

0 Uploads

485 Posts

0 Threads

#7 6 years ago
eezstreet;5616469What are your system specs? Also, what is the setting of "Model detail" in Setup?

Model detail will only affect the model if it has LoD support, that's why it's so important that people should include LoD models with the final versions of their models.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 6 years ago
eezstreet;5616469What are your system specs? Also, what is the setting of "Model detail" in Setup?

2.00 GB RAM 145 processor 2800 Mhz Is there something I missed that would help?:clueless: And I know old stuff but it's all I have right now, and I couldn't fine the "Model detail"




Silverfang22

Knight Fall Operative

50 XP

7th January 2007

0 Uploads

485 Posts

0 Threads

#9 6 years ago

it would be under settings under the video category, try setting it to low, if you still can't find it do r_lodbias 3 in the console to test it (bring it back to 0 when you're done)

also, telling us what video card you have would help as well.




eezstreet

Lord of the .DCC files

50 XP

16th June 2008

0 Uploads

2,662 Posts

0 Threads

#10 6 years ago

It would also help if we knew what model it was.