I Need help with a skinning problem, Requested Feature was omitted at compile time.. -1 reply

Please wait...

BloodSkull

I'm too cool to Post

50 XP

24th December 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Ok its been months since ive tried to make a new skin. So, i open up Cultist and reskin it, the paint and all, save it... then when its all done, i did the model_default.skin thing and made it all point to my skin under models/players/rune ... and then i zipped it up into a pk3, no problem. I get in game, click on profile and boom, im booted out of game to the Jedi Knight Academy MP console window, and at the top are red flashing letters, Requested Feature was omitted at compile time.

Did i do something wrong...? I followed the tut for skinning step by step, did everything how it said to... im confused i never got this problem when i used to skin, so whats up?




BloodSkull

I'm too cool to Post

50 XP

24th December 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

ahh nvm i figured it out thanks anyway




<AotJ>Jana

AotJ Jedi Council

50 XP

2nd July 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Well, I had this problem with one skin as well, perhaps you could advise me how to fix this problem? Thanks in advance :)




Darth Zion

Hmm...bored

50 XP

11th January 2006

0 Uploads

487 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

I found it, It hapens when you use a texture etc. that has either the wrong dimensions or the wrong extension. So to prevent it from happening check all the newly added textures.