Loading a skin in Modview problem -1 reply

Please wait...

Godless6979

I don't spend enough time here

50 XP

23rd May 2007

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Ok heres the deal everytime i try to load this skin i get this error [COLOR=yellow][COLOR=sienna]Com_sprintf: Overflow of 68 in 64 (strings"models/players/Models/Players/Keldor_Soilder/Model_default_hoth.skin")[/COLOR][/COLOR] So how do i fix that (and i read that turtorial thing a long time ago)




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Shorten your pathway. Why do you have models/players/models/players anyway?




Godless6979

I don't spend enough time here

50 XP

23rd May 2007

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

well now i have a problem that says that my guy has 72 bones and the _humanoid only has 53 and that it needs recompiling wtf thats about lol




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

*sigh* If only people SEARCHED we wouldn't have to repeatedly answer the same questions... :vikki:

Use the right skeleton. There are two games. Your _humanoid folder has to match the game your model is for. IE you can't use the JA _humanoid folder to view a JO model.




Godless6979

I don't spend enough time here

50 XP

23rd May 2007

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

ok.... i may be tiring you out a lil but im using the correct file the JO one and its P.O'ing me because it says it cant find the file and i got it in the players folder with the thing so it should work