Map Models aren't showing up -1 reply

Please wait...

XavantTheEnigma

My explanation? Hacks.

50 XP

10th January 2008

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

I took my laptop to another place to work on the map I was working on. Models show up fine there, but they don't show up on my main computer.

They are there, but the models don't appear. How could I fix this?

Thanks, Xavant




Authuran

Queef Richards

50 XP

2nd October 2005

0 Uploads

4,671 Posts

0 Threads

#2 9 years ago

Are they models that come with the game or models you downloaded?




XavantTheEnigma

My explanation? Hacks.

50 XP

10th January 2008

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#3 9 years ago

The ones that come with the game




Jonny2199

Click >HERE< to find an idiot.

50 XP

18th September 2005

0 Uploads

1,046 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

I take it you're talking about GTKRadiant on different computers. You need the same file hierarchy (i.e. you need a models folder in your Jedi Academy Gamedata/Base folder) with all your map models in. If models appear in your map in Radiant but not in Jedi Academy, this is also the way to make sure that they appear in-game.




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#5 9 years ago

He's talking about one computer showing the models in Radiant and another computer not showing them.

I'm not sure what's wrong, but you might try unzipping them from the assets pk3 to your base folder and seeing if that helps at all.




XavantTheEnigma

My explanation? Hacks.

50 XP

10th January 2008

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

Lol. I had a model filter going on. Problem fixed.

Shift+M, tbh