No saber blade -1 reply

Please wait...

lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

I'm using the harrun kal mod and for some reason when using the revans mace windu saber, there is no blade, any ideas???




lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

nobody has had this problem?




anonymous224,dark warrior

Slightly cooler than a n00b

50 XP

11th April 2007

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

hmmm...is the hilt showing?




lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

yes the hilt show, just no saber blade. .




lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

but it works with other model. . . even the anakin model.




lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

anyone else having this problem?




Krazykritter

I post to get attention

50 XP

8th May 2006

0 Uploads

69 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

Try pushing the 1 key (w/ default settings) to activate your saber?? LOL...J/K I actually have nothing constructive to add, but since you keep bumping the thread w/out actually saying "bump"....




lordfenrir

I don't spend enough time here

50 XP

11th October 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

am I suposed to say bump. . . btw I diont even get an error message. Do you know anywere else I can look in the forum for assistance?