Problems witha MOD -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

Hey guys, first time here. Seeking a little help with this old but awesome game... 1. I have set up a MOD I D'loaded called The Emperor's DeathStar. It was okay, but it inadvertently replaced all my lightsabers with Katanas, and I can't revert back to my beloved sabers. I tried to reset defaults, but it didnt take. I even removed the mod completely, but it still keeps the Katanas. sad%20%28frown%29.gif2. Also, I have a bunch of multiplayer maps, and a few of them turns the Bots insane, making them jump constantly. I'm sure its some sort of AI setting, but its hardly intelligent since most the time they just throw themsevles off of edges to their deaths. Sadly though, the AI follows them to every map after the one that mae them go nuts. Any thoughts how to go rid of this? Obviously, delete the maps, but some of them are fun.... Appreciate any help guys!! :uhm:




Trauma Sensei

The All Seeing Eye

50 XP

5th June 2004

0 Uploads

1,591 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

1. Probably you have installed other mods, but you can not remember. 2. That happens when the map has no botroutes, causing the bots to jump like idiots, for example on sith_council map. (yea, most custom maps does not have botroutes)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 13 years ago

Appreciate the response! 1. I have no other MODs installed, just that one, I assure you. What can I do to get my Sabers back? 2. Thanks!




Trauma Sensei

The All Seeing Eye

50 XP

5th June 2004

0 Uploads

1,591 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

If you have installed JA+, make sure there are no custom .pk3 files (besides the few included with JA+) on the directory... GameData\japlus. Also, make sure your GameData\base directory only has the following .pk3 files: assets0.pk3 assets1.pk3 assets2.pk3 assets3.pk3