radiant error -1 reply

Please wait...

PANIC98

Sneaking to n0es house

50 XP

23rd July 2009

0 Uploads

983 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

when trying to test my map through the build menu it tries to open jk2mp even though i have it on the jka setting




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#2 9 years ago

[COLOR=Navy]Check the settings again, if you set JK3, then it don't loads the JK2 :P[/COLOR]




PANIC98

Sneaking to n0es house

50 XP

23rd July 2009

0 Uploads

983 Posts

0 Threads

#3 9 years ago
jk3editor;4957101[COLOR=Navy]Check the settings again, if you set JK3, then it don't loads the JK2 :P[/COLOR]

says( failed to execute blah blah jk2MP.exe+set sv_pure 0 +devmap asylum




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

[COLOR=Navy]Do you use Radian 1.4 or 1.5?[/COLOR]




PANIC98

Sneaking to n0es house

50 XP

23rd July 2009

0 Uploads

983 Posts

0 Threads

#5 9 years ago

1.5




AshuraDX

WTF ?! BOOOOOOOM !

50 XP

10th May 2009

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

1.5 has some stupid bugs you should use 1.4 I never had trouble with that :)




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#7 9 years ago

[COLOR=Navy]Yeah, so I asked it;)[/COLOR]




PANIC98

Sneaking to n0es house

50 XP

23rd July 2009

0 Uploads

983 Posts

0 Threads

#8 9 years ago
AshuraDX;49585981.5 has some stupid bugs you should use 1.4 I never had trouble with that :)

i will because this happened with my upcoming halo battle creek map