Ruthless map leak. -1 reply

Please wait...

Person99

...

50 XP

5th December 2005

0 Uploads

518 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Yes, I searched all the tutorials and all the threads... On my FOURTH day, I will finally post again. My problem is...

My map leaks.

It is not very big, it has a few curves, and spawn points, and lights (Durr).

I have checked the void, done an object search, there are no structural brushes, there are no more entities outside of the map.

It first was covered by a skybox (Non-structural), then upon the dissapointing compile, I did a second layer with a plain bespin texture. I repeated this time with a third box.

No luck.

I have searched the log, nothing. It just seems to ruthlessly leak.

It used to be that whyn I had that problem, I would just simply select all, and paste it into a new map to fix it.

Now my leaks are just ruthless...

I have tried removing the lights, trying every compile, CREATING MY OWN COMPILES, no luck.

I have even tried uninstalling and reinstalling JA, and GTKRadiant, and nothing works.

Yes, I am being ruthless to fix this ruthless map leak... And here is my ruthless attack against it.

I am trying to get help from the other filefront forum users.

Can anyone help?




Bluestormtrooper

>You

50 XP

14th March 2005

0 Uploads

1,752 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

It will give you a red line pointing to your leak. If all fails in the end, you can just disable BSB monitoring so you get no leak errors at all.




Person99

...

50 XP

5th December 2005

0 Uploads

518 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

I am not exactly a newbie mapper; I have used GTKRadiant for over 3 years... But this problem folds it all into a confusion can...

When the map loads up, the skybox is odd and you are a ghost. Update:

It seems that it's leak happens through the skybox, and out into the middle of the other box... but that is just the thing... I have two other boxes that aren't even skies, and the pointfile only goes through the skybox.

Update again:

Something new just appeared in the log... --- FloodEntities --- 0 flooded leafs no entities in open -- no filling MAP LEAKED

Now what is up with that?