S.O.S.! Please someone help me! -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

[COLOR=yellowgreen][COLOR=darkorange]I am having serious problems while trying to make new sounds for the skin I am currently in the process of making. I can't get them to work! I've put them into the .pk3 and everything but they won't work in-game. I don't know what's wrong and I would really appreciate it if someone would help me. If you have any tips or anything please post them! Thanks! [/COLOR] [/COLOR]




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Either make sure they're in the misc folder and your sounds.cfg is pointing to the right folder, or check the console to see if there are errors. Also, perhaps it goes without saying, but make sure the naming scheme matches the default soundsets.




Lightsource

Come to the light

50 XP

18th April 2007

0 Uploads

568 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

check out if the sound set is in stereo, they shoul be in mono to work OK




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 11 years ago

[COLOR=darkorange]It says: "MP3ERR: Source file not sampled at 441000" or something to that effect. What exactly does that mean?[/COLOR] :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

It's an MP3 error (hence MP3ERR).That means it's not sampled at 44100hz. You need to resample the MP3 file to the proper frequency.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 11 years ago

Thanks!