Subtitles won't work -1 reply

Please wait...

Sabermaster12

I don't spend enough time here

50 XP

20th October 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I'm making a mod but i have some problems with subtitles because they simply won't appear

Name of the map where the Subtitles should be: lvl10 Name of the sound that has to be played while the subtitles are print:t.mp3 Name of the *.str file(in strings/English): lvl10.str Text in lvl10.str: // Note to translators: // If a sentence is the same in your language then please change it to "#same" // // eg: // LANG_ENGLISH "HALT" // LANG_GERMAN "#same" // // (This is so we can tell which strings have been signed-off as ok to be the same words for QA // and because we do not store duplicate strings, which will then get exported again next time // as being untranslated.) // VERSION "1" CONFIG "W:\bin\stringed.cfg" FILENOTES "XMAKE-auto-generated from "w:\documents\script\jedi academy script2.txt""

REFERENCE T LANG_ENGLISH "Test"

ENDMARKER

Camerascript where the subtitles should appear: //Generated by BehavEd

rem ( "None" ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ ENABLE ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam1", ORIGIN)$, 0 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam1", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 0 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ ZOOM, 80.000, 0 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam2", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam2", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 10000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam3", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam3", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam4", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam4", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam5", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam5", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam6", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam6", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam7", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam7", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam8", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam8", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam9", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam9", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); wait ( 5000.000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ MOVE, $tag( "cam10", ORIGIN)$, 5000 ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ PAN, $tag( "cam10", ANGLES)$, < 0.000 0.000 0.000 >, 5000 ); camera ( FADE, < 0.000 0.000 0.000 >, 0, < 0.000 0.000 0.000 >, 1, 8000 ); sound ( /*@CHANNELS*/ CHAN_VOICE, "sound/text/t.mp3" ); wait ( 10000.000 ); Use( "target_level_change1" ); camera ( /*@CAMERA_COMMANDS*/ DISABLE ); but the subtitles won't show up :( when i type "developer 1" it says "serverCommand: 3 : ct "sound/text/t" 72 when the subtitles should appear help would be nice :)




Sabermaster12

I don't spend enough time here

50 XP

20th October 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

no ideas?:(




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

Answers take time. Were not vending machines.

Sometimes questions go for as long as a week. Just be patient.