Textures -1 reply

Please wait...

mikenike07054

I Am The Lizard King

50 XP

18th October 2004

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hey, I was mapping very happily, when all of the sudden my textures did not work. That makes me a sad panda. IT gives me an error that the shader is missing, But its jsut a regular texture, and does not need a shader. Since some of my other textures that I made work, there is no reason that some shoould not, does anyone know why this would occur? Ive already checked the dimensions, and they are 512 x 512, which im pretty sure is right, any help would be great, thanks!




Trauma Sensei

The All Seeing Eye

50 XP

5th June 2004

0 Uploads

1,591 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Do you mean that you see gray/white squares instead of your texture?




mikenike07054

I Am The Lizard King

50 XP

18th October 2004

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

no i see red/black squares with "Shader Not FOund" printed on them




Trauma Sensei

The All Seeing Eye

50 XP

5th June 2004

0 Uploads

1,591 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Oh, I am sorry, that error have not happened to me, so I can not help you.




mikenike07054

I Am The Lizard King

50 XP

18th October 2004

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

yea Im not talking about seeing the error in game. In radiant, the texture shows up as a red and black checkereed square rather than the actual texture




Szico VII

We want FF7-2/remake!

50 XP

14th September 2003

0 Uploads

1,683 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

it sounds like you have got the image filetype/folder/shaderlist.txt set up incorrectly - or perhaps the image is in a shader which you have not noticed.