A little Help about a map.. -1 reply

Please wait...

Advent_Raven

Oooo Titlely!!

50 XP

12th July 2006

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Alright, i have Batle over coruscant, i put everything where it need to be..(Base), and when i try to start it, i gets to about where it's loading the players, then it errors, and crashes, (Doing That "Send Error Report" Thing.) Am i doing something wrong? is it my processor? Mine's a 3400+ AMD athlon 64 Processor.. and my video card is NVIDA GeForce FX5200XT AGP (8X with 128mb.) i heard this level was nice, and i'd really like to play it..




Xylax

-The Next Great Mapper-

50 XP

13th July 2006

0 Uploads

34 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Try Clearing out your base folder except that map and the assets to check for conflicts:cya:




Bluestormtrooper

>You

50 XP

14th March 2005

0 Uploads

1,752 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

That is a massive map, and as such it does that a lot. Try a coulple, times is all i can say right now.




Advent_Raven

Oooo Titlely!!

50 XP

12th July 2006

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

ok, i got it working, now, those grey thingies were popping up everwhere. and the smoke from sabers were all grey things, it's not boc, cause i got it working on my other comp too.. i'm gonna try cleaning up my base anyways..




~LK~

Immoral Mapper

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

137 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

sounds like you have a shader conflicting with somthing.. though this is just a guess.




TacoPie

Eating...

50 XP

5th March 2006

0 Uploads

122 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

com_hunkmegs 128 in console and restart your jka helps with massive maps at times.