And Another Problem -1 reply

Please wait...

Illidan Kazama

The Dark Phoenix

50 XP

12th February 2010

0 Uploads

474 Posts

0 Threads

#1 6 years ago

The grahpics look fine now, but everytime a cutscene occurs, the screen from black over and over again like a loop.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 6 years ago

Huh? :confused: The screen what from black like a loop? :Puzzled: What exactly happens? Cutscenes can be heard, but not seen? They don't play at all? Try explaining the problem in more details, please.




Illidan Kazama

The Dark Phoenix

50 XP

12th February 2010

0 Uploads

474 Posts

0 Threads

#3 6 years ago

They play but the black scren fades so the cutscene is visible, but after this a loop occurs. If i skip the movies it works but if i let the movies play ingame, when a cutsceneplays, the screen plays crazy.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 6 years ago

Maybe I'm just stupid, but I still don't get it. The cutscenes replay themselves over and over again after reaching the end or they begin to play, but restart before reaching the end?




Illidan Kazama

The Dark Phoenix

50 XP

12th February 2010

0 Uploads

474 Posts

0 Threads

#5 6 years ago

No the cutscenes themselves work, but first the screen is black, which is normal, than it fades away so that the NPCs are visible etc. but after that it refades, the cutscene continues but the screen goes black, visible than black again.

black screen - visiblity 70%- visiblity 100 %, where it normally stops, but than the game does it again.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 6 years ago

Aha. Now I get it. Unfortunately, I don't know what's causing the problem or how to solve it. Messa Useless Useless Binks! =p

Try changing various video settings, turn things on/off and see if it makes any difference. Maybe it's the good old problem with dynamic glow on modern hardware. :clueless:




jk3editor

Retard Hungarian Modder

50 XP

21st August 2008

0 Uploads

1,520 Posts

0 Threads

#7 6 years ago

Or maybe reinstall solves it.