Blank Screen on start up: both SP and MP -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

OK...

I don't know if it makes a difference but I run Vista...thought it was worth mentioning because I know Vista has trouble with games.

Anyway. I installed JKA and updated, changed compatibility and it all worked fine.

Yesterday, I went on to the Windows Experience Index rating (START>CONTROL PANEL (Classic View)>SYSTEM>WINDOWS EXPERIENCE RATING) and noticed that the Graphics part had not been updated, so I refreshed it and it updated my graphics rating, turning on the Aero Graphics feature.

I then went to start up JKA and it started to load and I experienced the usual change in resolution before the JKA start up image comes up but nothing else came up. It was blank. This happened with both Single Player and Multiplayer.

I turned off the Aero feature changing it back to the basic theme but the problem still continued.

I then upgraded to Directx 10 and no I get blue screen (of death?) with physical memory dump.

What has happened? It would be great if you guys could help me! I think I have given sufficient information, but just say if you need more.

Wightwick




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 10 years ago

Apologies for the double-post.

I forgot to mention I've tried reinstalling (twice) so that won't help. Also, my graphics card is ATI Radeon HD2400GT




Omegasigma

Mapper and concept artist

50 XP

16th March 2006

0 Uploads

1,484 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

have you ran jka as admin? or rightclicked mp or sp exe's and trned on xp compatablity?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

Yeh, I right clicked and turned on XP compatability and made sure the Run as Admin box was checked. It worked before but after I refreshed the Windows Experience Rating thing it stopped working.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 10 years ago

Did you set compatibilty with XP on "Setup.exe" file on game`s CD (GameData folder) before installation? If not , try doing so and run installation manually from there. When the installation completes , set the same compatibilty on all .exe files in game`s folder. I hope that helps...




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Hey, did that and it still coming up with the blank screen, although I don't get the Blue Screen of Death anymore.

CS:S still works so I'm guessing it's something to do with open gl?

Any thoughts?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 10 years ago

Ah don't worry! I just reinstalled my graphics card and it works fine now! Thanks for the help you gave me! Perhaps this could give some help to someone else who gets the same problem...

Wightwick