Can't launch maps in MP. -1 reply

Please wait...

unrealdestroyer

The Man.

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

77 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Whenever I try to start a multiplayer game, the map will start loading, but then the game will shutdown. Please help!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 10 years ago

Does the game simply quit or you get some error message too? Are you trying to load default or custom maps? Are you using some mod(s)? What OS do you have? XP or Vista?




unrealdestroyer

The Man.

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

77 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

The game quits, no error message, and no maps will work, not custom or default.I'm using XP. I can join games, but not start them.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

Are you trying to host a home server (or play in LAN) or play solo against bots? What about the mods? What do you have in your Base folder? If you added anything yourself, take it out and see what happens. Btw, is your game patched?




unrealdestroyer

The Man.

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

77 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Yes, It has the latest patch, I'm using JA+ 2.4 beta 3, playing solo against bots doesn't work, and neither does hosting a server for anyone to join. I'm going to clean out my base folder and see if there is a file in there that is messed up.




unrealdestroyer

The Man.

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

77 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Sorry for the double post, I fixed it! Thank you for the help, one of the files was corrupted.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 10 years ago

You're welcome. I'm glad you solved the problem. If only all problems are that simple.