Can't see Saber?! -1 reply

Please wait...

Jphilippe

I'm too cool to Post

50 XP

28th May 2008

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Hey! When I start or join a Multiplayer game, I cannot see the Lightsaber. I see the Hilt but no laser thingy. Swords works fine but as soon as I switch to a normal saber. I can only see the hilt, but the saber works fine, it damages, it blocks and everything and people see me just as if everything was fine! :bawl: Lil' help please! Thanks http://i27.tinypic.com/wrhulu.jpg




TFOHmatt

Man Hunt Mod Dev

50 XP

20th December 2006

0 Uploads

46 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

try a reinstall.




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Before a reinstall, try removing PK3's from your base one by one (or depending on how many you have try 5 at a time)... remember to not remove your assets pk3s as they're required for the game to work properly.

Or remove them all (apart from assets) and see if it works, if it does add around 5 at a time back and find the problematic PK3.




Jphilippe

I'm too cool to Post

50 XP

28th May 2008

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Thanks SiLink that worked perfectly. Took awhile but I found the defective .pk3. it was the masamune.pk3 from the sephiroth model I think. Thanks alot!




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Glad you got it sorted and thanks for reporting the buggy PK3, should help people figure out the problem in the future if they have that hilt in their base folder.