Could Not Load OpenGL subsystem(Need Help) -1 reply

Please wait...

4th November 2005

0 Uploads

83 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

This is what it says in the console when I start up the game: JA: v1.0.0.0 win-x86 Aug 5 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base ---------------------- 23728 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec jaconfig.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found Intel Pentium IV ------- Input Initialization ------- Skipping check for DirectInput Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created [EMAIL="window@0,0"]window@0,0[/EMAIL] (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created [EMAIL="window@0,0"]window@0,0[/EMAIL] (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem This has never happened to me before, I tried uninstalling it and reinstalling it but nothing happened. I never had this probelm before till now. I need help, I tried doing everything in the troubleshooting guide but it still does not work. PLEASE HELP. :bawl: