Dedicated Server Issue (not another noob thread) -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

Alright, I've tried and tried finding a thread relating to my problem, but I just can't find it. The thing is, I am trying to create an FFA JA+ server for my clan uJ, but there is a problem. I have done all the steps, port forwarding (www.portforward.com), configuring my router and firewall settings, set up a static IP for my LAN, but nothing. I'm sure I have all the settings in right. The server is 72.77.22.228:29072, but I can't connect to it, and it does not show up in the server list. In the server console everything seems to be running fine (with heartbeats being sent and the hitch warning). I've even tried asking a few other people and they are stumped as well. I would really appreciate it if someone could help me out, for my clan's existence is in jeapordy.

Thanks in advance

-Zombi (formerly of SJO)




Banshee/Shade

Retired. Knower of JA secrets.

50 XP

31st January 2007

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

try port forwarding it on port 29070 ;) , this is the port that the game uses for the players to connect through and all that. See how that works.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

n00b




Zach

50 XP

5th July 2005

0 Uploads

3,271 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Ports can be reconfigured.

As for the problem in itself, you will not see your computer on the internet list. You will see it under the list of local servers, so you need to change your filter. Other people should be able connect to the server with no trouble.

Are you on a network, and if so, are you forwarding the correct IP?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

got it fixed, thanks