Help Please!!!! -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

every time i try to start the game it crash i keep getting this error:

JA: v1.0.0.0 win-x86 Jul 22 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Programfiler\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files) C:\Programfiler\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files) C:\Programfiler\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) C:\Programfiler\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base ---------------------- 23728 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! ------- Input Initialization ------- Skipping check for DirectInput Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Working directory: C:\Programfiler\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData couldn't exec setlanguage.cfg Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created [email="window@0,0"]window@0,0[/email] (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created [email="window@0,0"]window@0,0[/email] (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Can anyone help plz????!!!!:uhoh: :uhoh: :uhoh:




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 13 years ago

Heres some exstra info:i used the automatic installment no error accured during the installasion! My english sucks sorry

Some one most know how to help!!!:confused: :confused: :confused: :uhoh: :uhoh: :uhoh:




Mikouen VIP Member

What?

145,651 XP

4th September 2005

4 Uploads

11,732 Posts

2 Threads

#3 13 years ago

It's your OpenGL drivers, I assume. Make sure your graphics card is OpenGL compatible, and that you have the latest drivers.


I don't know how, and I don't know why, but this is totally Sheep's fault.



Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

Yes thx i try do that but the thing thats weird is that i installed JK3 a year ago and i had the same driver as i have now and everything and then it worked fine :(




TubbyTim

Mapper, skinner, n00b modeler

50 XP

31st May 2005

0 Uploads

578 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

yeah sometimes that happens ...... i installed fine and then a year later (on the same cpu...) it said that so all ya gotta do is go to the manufactors website and d/l there latest drivers for your card so if its nvidia got 2 their site!!!!!! hope i helped ...lol well i guess u already got helped...........:( oh and this is also A VEEEEEEERRRRRRRRRYYYYYYY FAQ so next time try using the search function!! ;)