installation problem -1 reply

Please wait...

Ty Ran

::JEDI:: Master of new JK3 cla

50 XP

12th July 2004

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

ok recentley me and my brother have been getting lag on some of our games, so my brother decides to uninstall JA to see if it helps, i didnt. so then i ran a virus scan and the scan stopped at the assets0.pk3 on the disk. so every time i try to reinstall it it doesnt go past 2-25% cause of that. is there any way i can change the assets0.pk3 on the disk to a pure one that isnt messed (like mine)




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

strange,have you tried installing with the virus scanner off?




Ty Ran

::JEDI:: Master of new JK3 cla

50 XP

12th July 2004

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

yes, 3 out of the 10 times ive tried to reinstall it




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

have you contacted lucasarts, or the place you bought it? you can also get your cd replaced, or so it says in the back of my manual, if it's outside of the waranty it costs money tho :uhm:




Ty Ran

::JEDI:: Master of new JK3 cla

50 XP

12th July 2004

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

ill look and c if i can get the cd replaced, im having my friend send me the assets0.pk3 file and maybe i can get it on the disk or put it in the base folder. if not then im a little screwed.




Ty Ran

::JEDI:: Master of new JK3 cla

50 XP

12th July 2004

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

lol! it was just a fingerprint on the cd! how stupid of me!