[JKA] Problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

Hello, I don't know if this problem has been answered before or not but everytime I start JKA both SP and MP i get the same error. I only get to the screen when it says Jedi Knight: Jedi Academy in Big letters. The error details are Jedi Academy MultiPlayer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Then I press Error Details : Then it says Error Signature---------------------------------------------------------------- AppName: jamp.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: sisgl.dll ModVer: 6.14.10.3581 Offset: 000cefb4 I don't know if it matters but It doesn't exec autoexec either. Please help..




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 9 years ago

What OS do you have? XP or Vista?




xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#3 9 years ago

I have XP




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 9 years ago

Say, are you using some mod? What do you have in your Base folder anyway?




xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#5 9 years ago

Im using JA+, and the only things I have im base are my clanpack, Assets 0-3 Yuna JA+ anims, jedi home, sith council, and Jampconfig




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 9 years ago

Ok. Try cleaning your Base folder of everything you added yourself and see if that helps. Btw, are you using some third-party application to launch the game (Ultra Utility, Xfire, etc.)?




xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#7 9 years ago

Yes im using Xfire and The newest Ultra Utitily




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 9 years ago

Try launching the game without them. Completely shut Xfire down. Perhaps one them is causing the problem.




xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#9 9 years ago

I just tried removing all the files and the error still happens




xJordanx

I don't spend enough time here

50 XP

17th July 2009

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#10 9 years ago

Just tried without xfire or UU up and I still get the error this is annoying lol




  • 1
  • 2