Lightsaber problem in single player with my custom skin -1 reply

Please wait...

JediAvenger

Roleplayer and Skinner

50 XP

11th January 2009

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

OK, so i have created a custom skin, everything works PERFECT in multiplayer, the skin shows up fine, and there is no error in seeing the skin. SO whats the problem then? Well here it is: apparantly, my skin has no lightsaber blade. With any lightsaber hilt i choose. THis problem is only in single player, and does not persist in multiplayer. I have no idea how to fix this bug, and this is the first time i have ran into it. Even if i do playermodel jalrin, which is the npc name, it still shows up without a lightsaber. IF you want to look at my pk3, i will upload it and give you the link, but this is only if you need to see it. If i suspect any copying or theft, i will report you. IF you have any solution or need any more details about my problem, please help me and thank you in advance.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 9 years ago

If you want to PM me a link to it I'll take a look at it and see if I can figure out the problem.




Adrian Ţrumpeş Forum Mod

I LOVE TRUMP

261,076 XP

9th September 2007

4 Uploads

21,712 Posts

1,753 Threads

#3 9 years ago

Hmmmm that's a real doozy there, I've made some custom skins of my own, but I've never seen any problems like this. You should definitely PM Inyri, she knows a lot about modelling and skinning.


"I'd shush her zephyr." ~ Zephyr.



Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

Don't fret, I haven't forgotten you, I've just been really busy this weekend and haven't had a chance to look at it yet. I'll try and take a look once I get back from work tomorrow night if I have some time.

In the mean time if anyone else wants to give him a hand feel free.




Adrian Ţrumpeş Forum Mod

I LOVE TRUMP

261,076 XP

9th September 2007

4 Uploads

21,712 Posts

1,753 Threads

#5 9 years ago

In the mean time you can PM it to me and I'll see if I can do anything.


"I'd shush her zephyr." ~ Zephyr.



JediAvenger

Roleplayer and Skinner

50 XP

11th January 2009

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

k, thatnks for the help guys, if you notice that the blue team skin has no torso, dont worry, i fixed that, the real problem is in SP




Adrian Ţrumpeş Forum Mod

I LOVE TRUMP

261,076 XP

9th September 2007

4 Uploads

21,712 Posts

1,753 Threads

#7 9 years ago

As far as I can tell it's most likely a problem with either the model file or the skin file, but I did notice that the saber does work with the apprentice playermodel, if that means anything significant just let us know, but I'll keep experimenting and I'll let you know if I find anything else out.


"I'd shush her zephyr." ~ Zephyr.



JediAvenger

Roleplayer and Skinner

50 XP

11th January 2009

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#8 9 years ago

yeah i knew the apprentice works, i have no idea why the others dont.... ive even tried to make a new pk3, to no avail, thanks for putting your time into helping me, really appreciated




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#9 9 years ago

Sorry it took so long, but I tested your PK3 as-is and did not encounter any problem (the regular 'jalrin' NPC did have a saber blade). Make sure when you're testing your mod that you test with a clean base folder and that your error isn't caused by a mod conflict.




Adrian Ţrumpeş Forum Mod

I LOVE TRUMP

261,076 XP

9th September 2007

4 Uploads

21,712 Posts

1,753 Threads

#10 9 years ago

Yeah I didn't even think of that a lot of mods do sometimes conflict with others, that would explain why it didn't work for me =p It would be a good idea to include that in the readme so others won't have the same problem.


"I'd shush her zephyr." ~ Zephyr.