<<< JK:A WON'T WORK >>> -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

hey every1 i was just wondering if some one could help me i instelled JK:A but when i go to play it an error report comes up the tech info is: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>

i know its really long and i doubt someone will have the time to help me out but if they do it would be greatly appreciated im hanging to play this game, ive had it sitting in my draw for like a year.




MeusH

°•°•°•°•°•°•°•°•°

50 XP

16th November 2003

0 Uploads

3,282 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Is there any in-game error or console error visible?




kotfquig

Master skinner-in my mind :-P

50 XP

2nd August 2004

0 Uploads

284 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

ok i didnt read through the code (and no offense but i dont know if n e one would have the free time to do that) but i skimed it, and i THINK (correct me if im wrong here) there is some file missing... or conflicting.. or something, first try COMPLETELY uninstalling ja, not using the ja uninstaller but the control pannal/add remove programs now try reinstalling it if problem still exists go into your command prompt, put in your windows xp cd (hopefully you still have it) and type in cd c:\ now type chkdsk /r this will check all the windows files, and with the cd replace any missing or curupted files now try it if the problem still persists get urself the best anti-virus program you can and run it at the highest possible settings and if its still being a lil bitch call some kind of tech support, because im out of ideas after that




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

thanks man