multiplayer problems! -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

i just got jedi academy and i have 2 problems for multiplayer-

1. when i look at other severs most of them say ".........................." 2. when i enter a FFA game that says it has several people, then i enter it and no one is there

I could really use your help with these problems!!!




EtherLaser

Prepare to be purified!

50 XP

23rd March 2007

0 Uploads

711 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

First off welcome to the forums.

Check you've patched JA to the latest version, hopefully that should solve some problems as a lot of servers use 1.01.

Hope this helps.

Sam




Godless6979

I don't spend enough time here

50 XP

23rd May 2007

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

ok um the empty server thing theres a sortment file at the top right of the screen that says veiw empty click that so it says no. and to check if theres only bots theres a button on the bottom tool bar that says things like find player and stuff. click on server info when you click on a server b4 u jojn scroll down and look for names like Alora, or Desann, some have custom names like the ppl website url and such. ours is {clan name}Bot[1] ect im not saying the name then as for the name being"........................" thats because they either put a symbol like € or something and it dosent show so its a dot ppl do that to make there server appear at the top of the list




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 11 years ago

thank you both for your help!