No one can join my server! -1 reply

Please wait...

fantaftw

I don't spend enough time here

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Um how do I find that out? lol I'm a bit of a noob sorry to say. :P

Btw are you the TM Sansosuke? 'Cause I'm Fantomex. xD




fantaftw

I don't spend enough time here

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Alright, so I've tried everyway of hosting a server possible, and still noone can join it.

Anyway, I'm trying to host it dedicated on the one computer, so I've made two folders and used one as the server and one to play. I set the server JAMP to port 29071 and left the game JAMP at its default port.

I've opened up the required ports, turned off my firewall, hosted the server, and have given people the address ( myiphere:29071 ) and no one can connect, or see it in the server list even. What's gone wrong?

Btw, I'm hosting on 1.00 incase this helps.




§anosuke

shake it like a picture

50 XP

2nd February 2006

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

you mind posting your server setings so i can try to find the error?




fantaftw

I don't spend enough time here

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Nvm I got it too work. Thanks anyway! :P




mstm

Oh noes me again!

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

how?




mstm

Oh noes me again!

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

I get same problem with almost every online game i got




Mr_Krinkle

Where you goin? CITY BOY!!

50 XP

5th December 2006

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

This server business is like a crap shoot. Sometimes your server isn't on the list because of firewall/port issues, and other times the machine you use to play just doesn't see certain servers. Mod issue? OS issue? I would be curious to know if anyone would know what causes this. A server visibility issue may not be an issue with the server at all!?




KitsuFox

Foxes and everything related

50 XP

7th November 2006

0 Uploads

229 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

fantaftw;3402557Alright, so I've tried everyway of hosting a server possible, and still noone can join it.

Anyway, I'm trying to host it dedicated on the one computer, so I've made two folders and used one as the server and one to play. I set the server JAMP to port 29071 and left the game JAMP at its default port.

I've opened up the required ports, turned off my firewall, hosted the server, and have given people the address ( myiphere:29071 ) and no one can connect, or see it in the server list even. What's gone wrong?

Btw, I'm hosting on 1.00 incase this helps.

Maybe the reason they can't connect is because JA version 1.00 is pretty much obsolete now?




Mr_Krinkle

Where you goin? CITY BOY!!

50 XP

5th December 2006

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

That's true - you should be running that jka1_01 update for sure.




§anosuke

shake it like a picture

50 XP

2nd February 2006

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#10 12 years ago
Mr_Krinkle;3409076That's true - you should be running that jka1_01 update for sure.

or if you want to stay on v1.00 you can get patch comander and swich to v1.01 to see if it works. if it does and you like it go for it. if you want to have your server on v1.00 ill give you my server settings and you can look for anything that does not match with yours. -peace from v1.00!