Player models not appearing? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

Hi all, I just got the itch to reinstall JA after beating the Force Unleashed and when I started the game up, no player models are appearing. No me. No Rosh. No nothing. The landscape is there, and the targeting reticle locks onto where Rosh 'is,' but his model doesn't appear. I looked through yoda's FAQ and didn't find anything. Anyone got any suggestions? I use a GeForce 7600GT in Windows XP, and both the vidcard and DX drivers are the most current.




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Hmm,

Do you have the 1.0.1 patch for JKA? Do you have any other PK3s apart from assets in your Base folder?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

Have you tried reinstalling the game?




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

I think he has a fresh install Tricorder.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 10 years ago

So? Maybe something went wrong during the installation process. It won`t kill him to reinstall. You never know - it might help.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

1.01 Patch fixed it. And I feel properly dumb for not patching first! :)




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Don't worry, it's a common mistake XD I myself used to forget to patch all the time.