Re: Saber problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

hey guys, i'm new to this forum so first of all hi to everyone. i have the same problem and i must admit it really annoys me. added some custom skins to my game and most of them work just fine. but with 2 skins (hs_anakin and general windu) i encounter the very same problem, that the blades are invisible until i throw the sword. maybe somebody knows how to fix this. any help would be fine.




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

When you throw the saber, does the console display any errors?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

This shouldn`t matter , but have you updated the game to version 1.01? Did you put "HS-anakin_saber-SP.pk3" and "General Windu Saber.pk3" in your "Base" folder? If you did , try moving them out. It also shouldn`t matter , but who knows , maybe it will help. Both skins can work normally without them. What else did you add to your "Base" folder? Something could be causing this problem.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

thanks fpr your quick answers, things i also have in my base folder are a hilt pack, custom skins: maulvm, yodavm, vadervm, hs_kenobi_rots, grievous, darth nihilus and darth savet. they all work fine. i didn't put the extra saber files for anakin and widu into the base folder because i implemented them into the pk3's of the skins. mmaybe thats the reason. i'll check it out.nevertheless it works with all other skins




SiLink

(JAWA) Leader

50 XP

13th February 2005

0 Uploads

1,663 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

I'd try removing all your non needed PK3s (Every PK3 but the assets and those skins/models) out of the base folder and into a temp folder on your desktop... then if everything works fine you know it's another PK3 interfering with the skins/models somehow then slowly add the PK3s back until you find the troublesome one.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Yes , do what Link said. I would suggest the same thing. I suspect that hilt pack to be the cause of your problem , but I could be wrong.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 10 years ago

i removed every pk3 except the standard ones (assets pk3's) but the problem remains. seems that the skin doesn't work correctly in single player mode :( i think i'll try to do a windu skin myself :) nonetheless i apreciate your help, thanks a lot. besides, if my english sucks, i'm sorry i'm from germany ;)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 10 years ago

I have those same models , but I never tryed them in Singleplayer , only Multiplayer and they work fine for me there. Do you have that problem just in Singleplayer or in Multiplayer too? If you haven`t patched your game yet , please do. Might help.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#9 10 years ago

i've patched it to 1.01 and i didn't get any console errors, strange huh?just in singleplayer, don't play multiplayer very often. hs_anakin and hs_kenobi_rots work well in singleplayer. maybe this custom model isn't meant to work in sp mode




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 10 years ago

I looked around a bit and it seems that you are not the only one with this problem. Take a look at this: General Windu, Jedi Knight 3 Downloads, Jedi Knight 3 Star Wars Note the comment under number 32. It seems that the author of the model messed something up. Sorry I couldn`t help. But hey , with the invisible blade your enemyes might think that you are unarmed and make easyer targets. :lol:




  • 1
  • 2