Saber Problem. -1 reply

Please wait...

Jorka

Take ya squabbles away

50 XP

12th March 2007

0 Uploads

68 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Ok well,

I have recently finished a lightsaber for a clan friend, however, once in-game and i select it, the saber ignites from the anatomy area. Now the first question will be, did you put the tags on? and yes i did. Im not sure were i have gone wrong:confused:

In the saber menu also, it comes up with a blue,red,green line, so i guess thats, Z,Y,X axis. Also confusing.

Any help would be much appreciated, thank you.




-Samurai-

I left this blank.

50 XP

19th July 2006

0 Uploads

592 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

make sure the path name to your .glm is correct in your .sab.




Jorka

Take ya squabbles away

50 XP

12th March 2007

0 Uploads

68 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

great thanks! i fixed that problem however,

It has to many verts to fit in game :mad::mad: so now i have to take bits off. Is there anyway in gmax i can tell how many verts i have used? that would be really really handy. Thanks.




-Samurai-

I left this blank.

50 XP

19th July 2006

0 Uploads

592 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Indeed there is. Go to file>summary info. That will list your vert count, along with other things.




Jorka

Take ya squabbles away

50 XP

12th March 2007

0 Uploads

68 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

ok it says 365, thats not over 1000 :S whats the problem? im getting the error, and it says, ''saber_name is over 100 verts'' ''surface (1980)''

Anyone? thanks so far doc.