secret apprentice hk -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

artems2004

animator

50 XP

26th September 2005

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

hey buddies,pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease can u help me???!!!!I downloaded hellkobra's model but when i play in SP the model handle a lightsaber but blade of lightsaber is transparent!!!!!!!!!!when i throw lightsaber i can see the blade but when character hold the saber i cant see the blade :(:(:( plz help me!!!!is it possible to fix it???




reelo2228

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

20th November 2008

0 Uploads

155 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

happens here too, also crashes if u've managed to saber someone




CrashmanX

lol, I have my own Status

50 XP

5th March 2007

0 Uploads

1,092 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

First english, it will help u alot online. Second, that might be because of missing hilt possibly? I cant think of anyother reasons why that would happen.




GlitchMasterShmit

One and only...

50 XP

24th April 2007

0 Uploads

1,197 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

how did u play as HK's Secret Apprentice in singleplayer? i have no idea how.




artems2004

animator

50 XP

26th September 2005

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#5 10 years ago
GlitchMasterShmit;4774999how did u play as HK's Secret Apprentice in singleplayer? i have no idea how.

it's simply..i made it supports sp haven't you ever made a sp support????

buddies,I'm really sorry for my English :( im Russian,so thats why my english is so bad.I hope г understood me




tdawg2099

WU TANG CLAN!!!

50 XP

20th January 2008

0 Uploads

323 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

You didnt give sp support you gave npc support. If you look on the void topic set up by the author its a similar problem faced by those using spankis customization packs. could check that out




reelo2228

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

20th November 2008

0 Uploads

155 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

crashman, i used a totally random saber, even kyle's saber wont do. It is a random error that actually happens alot to some mods




reelo2228

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

20th November 2008

0 Uploads

155 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

too late to edit the post, but anyways just found out the problem, it was caused when the model wasn't compiled properly. So dont use it in SP, though it is fine in MP. No other solution...




artems2004

animator

50 XP

26th September 2005

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#9 10 years ago
tdawg2099;4775267You didnt give sp support you gave npc support. If you look on the void topic set up by the author its a similar problem faced by those using spankis customization packs. could check that out

tdawg2099, I know what I did..i didn't create an npc-file.I made i can choose this model from character menu

is there any solution except playing only in MP???




Mikouen VIP Member

What?

145,654 XP

4th September 2005

4 Uploads

11,732 Posts

2 Threads

#10 10 years ago

Does the error only occur when using this model? Does the error occur with all lightsabers, or one specific lightsaber?

The more information we have, the better equipped we are to fix the problem.


I don't know how, and I don't know why, but this is totally Sheep's fault.



  • 1
  • 2