Server problem? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

Okay, so when I try to play multiplayer, I need to click 'Get new list,' right? Well, whenever I try, it starts the whole 'getting info for servers' thing. And that's about it... it just keeps loading. Any idea? I mean, I suppose I could TRY waiting longer to see if it does anything, but I sort of wonder if it's actually going to do something. :confused:

I'd really appreciate help... I'm tired of of solo games.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 11 years ago

Okay, update. I tried waiting. No go. I'd think twenty minutes or so would be a big hint...




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

I've had this problem for a while too and I wish someone would resolve this. Ive tried: Port forwarding - no change Using the patch - won't work because my game is already 1.01 uninstalling/re-installing - Not the Panacea it's made out to be. modifiyng/turning-off the firewall - nothing Changing the text in the "Version" file - Nothing I've played JK online since it was Dark Forces, all of a sudden the servers aren't there. It's very frustrating. Could someone please address this, as it seems to be a re-occuring problem for people.




Hollow Ichigo

Can't touch dis!

50 XP

12th May 2007

0 Uploads

273 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

well try to set searhcer from up (it might be in favorites, so servers wont show up). If it's not in internet, turn it there. Then try out get a new list. If this wont work you're in deep bantha poodoo :D




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

Yeah that stuff occurred to me. I just upgraded the firmware on my router, but that didn't resolve the issue either. Some one?