Shader Error -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

i seem to get this with any plugin i use. it is a saber shader error where the saber instead of having a core and its glow around it only have black boxes. whats even more weird is its only on other players and not my computer or npc. i know its partly due to JA+ rgb saber color selection. any ideas on how to rid my computer of this error?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 11 years ago

Get rid of JA+? And by Plugin do you mean mod?




Tanith

Lovely weather here

50 XP

27th September 2006

0 Uploads

820 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

That somtimes happens when JA+ isint installed correctly, Advice would be to delete everything to do with ja+ in your GameData folder: japlus folder, japlus tools folder, the MS-DOS Batch files and everything else connected with it

and you must also delete a pk3 file called japlus_gla_anims.pk3 in your base folder.

Re-Download JA+ latest version being 2.4 beta3 and don't open the file just right click and extract to the GameData folder this should automatically install everything.

Then in your GameData Folder there should be a MS-Dos Batch File called play_japlus click on that and jka should run with ja+ installed. The Sabers should work fine after that




Mikouen VIP Member

What?

145,650 XP

4th September 2005

4 Uploads

11,732 Posts

2 Threads

#4 11 years ago

Actually, if only other people are seeing the error, then it means they probably don't have the JA+ Clientside plugin.

(Although JA+ itself is technically an error (albeit a very well-coded one). But that's a whole different topic, and we all know tangents are unhealthy...)


I don't know how, and I don't know why, but this is totally Sheep's fault.



Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

aight ill try reinstallign everything and hope to god that works. no only i see the error but i only see it on other players like if there are 3 players and 2 bots on the server im on, the only people that show with the error are the other players.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 11 years ago

actually i did what zanith suggested and nothing changed i still have the errors. maybe i should just stop playing JKA...




SESSH

The n00b-o-rama

50 XP

27th January 2007

0 Uploads

288 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

I had this same issue, maybe you need to reinstall your JKA. I did that and the stupid bug went away.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 11 years ago

problem with that is ive reinstalled it at leats 5 times trying to fix this error.:uhm:




Tanith

Lovely weather here

50 XP

27th September 2006

0 Uploads

820 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

hmm a fresh install of jka and patch then make sure you install ja+ correctly would properlly fix it




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 11 years ago

^ Good Postin'.

Patch you're game. The patch uninstalls every thime JKA uninstalls.




  • 1
  • 2