SP problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Legoya

GF makes me horny

50 XP

20th April 2007

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

When I load vjun3 I it loads up just fine but then when its finished loading it dusnt like let me play I can hear noises but I still see the loading screan and I can bring down the council. Any one got any Ideas????




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 10 years ago

Interesting problem you have there! I never seen anything like that. Honestly , I have no idea what`s causing it , so the only suggestion I can give you is simple: Reinstall the game , but keep your save games so you can continue playing where you left off. Also , did you updated your game? Maybe the patch can solve this. When you say that you can bring down the "council" , I assume you mean "console" , right? Inform us here about a resoult. If my suggestions doesn`t help , I`m sure that Kouen has some tricks in his sleeve , lol :lol: .




Speer

GF's Cheerios Expert

50 XP

16th January 2008

0 Uploads

2,082 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

I have had the same problem, at least I believe it to be the same problem. Just try lowering the graphics by going to setup and from there video. If that does not work than like Sabrina said, reinstall the game.




Legoya

GF makes me horny

50 XP

20th April 2007

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

I did Reinstall the game and lowerd the graphics but that didnt help. I think my JK:JA CD alredy has the patch it clames its 1.00 but if I try to install the patch it says that its alredy instald. O I fogot to mentchin that I have this problum with Inyri Forge's Medieval Times: Melee Redux. I can load vjun with base JKA just fine it just dusnt work with Medieval Times: Melee Redux.




Speer

GF's Cheerios Expert

50 XP

16th January 2008

0 Uploads

2,082 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Oh, it's probably not your fault then, plus I doubt you can do anything unless you're a modder with some experiance. Just try downloading Medieval Times: Melee Redux and installing it again.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Some mods are known to cause various problems. I never even heard about that "Medieval Times: Melee Redux" mod , so I don`t know what it does and what problems may it cause. Try what Speer suggested , but I doubt it will do any good. Maybe Inyri (or is it Inry?) herself can shed some light on this problem. Inyri , please help!




Legoya

GF makes me horny

50 XP

20th April 2007

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

I reinsalled but it still dusnt work when I open the console it says glGetError () = ox502 . I dont think this means anything but ime not a moder so I dount know. Got any other Ideas??




Tenchu

GF Pwns Me!

50 XP

13th January 2008

0 Uploads

53 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

Well is your disc scratched?, and have you got JA patch 1.01?




Legoya

GF makes me horny

50 XP

20th April 2007

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

my disc dus not have any scratches and I think I have the patch every time I try to install it it says its alredy instaled but when I load the game it says I have V 1.00




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 10 years ago

Try reinstalling game again , but this time clean out every trace of JA from your system before installing it again. For that you need to go to Registry , find everything related to JA and remove it. Be EXTREMLY careful while doing that. Do not touch anything non - related to JA. If you delete something vital , you can screw up your OS beyond repair. I suggest you to have someone qualified do that for you. But , if you want to do it yourself , here`s what you need to do: 1. From the Start Menu choose "Run" , type "Regedit" and click "OK" 2. Go to "HKEY_CURRENT_USER" and open a subcategory 3. Go to "Software" and open another subcategory 4. Find a folder called "LucasArts" , open it , find JA in there and delete it 5. If you have any other LucasArts games in there , be careful not to touch them 6. Go back to Registry main menu , if we can call it like that 7. Go to "HKEY_LOCAL_MACHINE" , open a subcategory and repeat steps 3 , 4 and 5 That should eliminate all traces of JA from your system. Restart OS , install JA again and try patching it. If you can`t apply the patch , try downloading it again. Who knows , maybe there`s something wrong with the one you have. Finally , if nothing else works , you can try reinstalling OS itself. You would be surprised how many problems can be solved that way. I hope I helped.




  • 1
  • 2