VM_Create on UI Failed !! Please help meeeeeee -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

[COLOR=red]Sorry I don't speak english very well so excuse for mistakes !! :mad:[/COLOR] [COLOR=red]This is the message: :deal:[/COLOR] ------- sound initialization ------- Initializing DirectSound - using ancient version of DirectX -- this will slow FPS locked hardware. ok ----- Sound Info ----- sound system is muted 1 stereo 32768 samples 16 samplebits 1 submission_chunk 22050 speed 0x84f0050 dma buffer No background file. ---------------------- ------------------------------------ --- ambient sound initialization --- Sound memory manager started Loading dll file ui. Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/ui.qvm. Failed. Shutting down OpenGL subsystem VM_Create on UI failed [COLOR=red]So, what happened :confused:? What can I do to play this game :p ?[/COLOR] [COLOR=red]Please help me :uhoh:[/COLOR] [COLOR=red]THANKS THANKS THANKS From ITALY [/COLOR]:cya:




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 10 years ago

What OS do you have? XP or Vista? I need some details about your graphic card; company that made it , generation and currently installed driver version. BTW , I`m from Croatia , so we are neighbours (almost). ;)




Vader9167

I'm too cool to Post

50 XP

14th February 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

all u need to do is Right click the game, choose Run as Administrator or Go into your settings on ur User and turn off User Account Control had same prob, don't anymore :P