VM Error -1 reply

Please wait...

Razi

I don't spend enough time here

50 XP

6th November 2006

0 Uploads

38 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

--- ambient sound initialization --- Sound memory manager started Loading dll file ui. Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/ui.qvm. Failed. Shutting down OpenGL subsystem VM_Create on UI failed Look familiar anyone? I dont know how to fix it. So can a brotha get some help over here?




Razi

I don't spend enough time here

50 XP

6th November 2006

0 Uploads

38 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

I just realized that I posted this in the wrong section. This error is from JK3. sorry bout that ^^;




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

I think I've had the same problem. All I did was try to start the game up again, or restart the computer. That seemed to work, and it didn't seem to be a long term problem. If that fails, try opening the game up in safe mode.




Razi

I don't spend enough time here

50 XP

6th November 2006

0 Uploads

38 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

It didnt work for those two suggestions. Im using windows vista premium and Elite Force 1 works fine on it. :\ I dont know whats wrong though >_




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

I use Windows Vista too, though only basic. Did you recently put any new files in your base folder? If you have, take those out. Not sure that'll do anything, but it may work.




Darth NormaN

Mapper since JK2

50 XP

31st December 2005

0 Uploads

141 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

use the search i think it was something with "run as admin" :/