weird weird problem -1 reply

Please wait...

skywalker187

I'm too cool to Post

50 XP

2nd July 2006

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I usually play in this rpg server with force mod 3. The map was on Jedi's_homejl2 and I joined it perfectly. After i played a song on my jamtracker2, it crashed. I turned it off, and tried to rejoin and it gave me this message: "BG_GETVEHICLEMODELNAME couldn't find vehicle chocobo_black" I decided to restart my computer and it still doesn't work. I also replaced the map with the same type no luck. I also created my own server on the same map, and I can join it but i can't seem to join my regular server... whats the problem??




Bluestormtrooper

>You

50 XP

14th March 2005

0 Uploads

1,752 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

They had the chocobo vehicle spawned, and since you dont have it you got that error. Look for that vehicle on jk3files. If you dont get anything after just searching for it do an advanced search and check the "readme" checkbox so it looks in the readme as well. That way, if its included in a map youll find it as well.




darksideplayer

KAME

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

47 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

having a problem with adding models to the game i get an error that the npc extension is too long, how do i fix that?




S3phiroth

50 XP

2nd June 2004

0 Uploads

5,112 Posts

0 Threads

#4 12 years ago
darksideplayerhaving a problem with adding models to the game i get an error that the npc extension is too long, how do i fix that?

Remove some vehicles from your base folder.