So close... HELP!!!!!! -1 reply

Please wait...

Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

As some of you know i have had this armor/robe under work for quite a while now. I decided to try it in game, so i used KSE and added it onto my char. Then i loaded it, checked the inventory: all fine. Equip: It looked like a normal robe... So what is the problem here? The portrait looked right, the stats were correct... and yet the texture is the ordinary jedi robe. Names of the files: PMBI092 ia_jedirobe_92 g_a_jedirobe_92 I have checked that the texture variation is 92.




Darthkoon

Im the true DK

50 XP

19th May 2008

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

did u change the name of the utc file cos somtimes when u change the name of the utc file it stops working




Kast.2da

Modder

50 XP

11th April 2007

0 Uploads

206 Posts

0 Threads

#3 10 years ago
Drunkside;4388680As some of you know i have had this armor/robe under work for quite a while now. I decided to try it in game, so i used KSE and added it onto my char. Then i loaded it, checked the inventory: all fine. Equip: It looked like a normal robe... So what is the problem here? The portrait looked right, the stats were correct... and yet the texture is the ordinary jedi robe. Names of the files: PMBI092 ia_jedirobe_92 g_a_jedirobe_92 I have checked that the texture variation is 92.

If you're PC was a female, I know your problem and its' solution. Just copy & paste the male variation, and label it as PFBI092.

If that's not the case, I don't see any problems.




Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

I have all the female thingys as well, but the problem was with the male... And yea i changed the name, but i couldnt even spawn it before that... Well, maybe i just make a new uti, its quite fast and easy with the kotor tool:D




Kast.2da

Modder

50 XP

11th April 2007

0 Uploads

206 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Try taking the 0 out of the texture names instead of making a new uti.

P[M/F]BI092 --> P[M/F]BI92.

I just looked at another double digit texture variation; And, there is no 0 in front of the texture variation. That should be the problem.




Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Finally I got it all working... sorta... This should be a robe with a metallic armor(I have the shader made) and look what it is really... also there are some very stupid things with the placing of some of the lines and the symbols... Look by yourself: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/4ae9530f8936b13fe9736496406bc5d7604b7b80.png And so you can propably see what went wrong this time:p It has to be with the shader eh?




coolyboy77

The sith lord of The NL

50 XP

28th March 2007

0 Uploads

165 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

looks pretty cool lol




Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

LoL Im gonna have to FULLY redo this item... It requires two jedi defences, the textures are all wrong, shader bugged, AND the portrait or icon or whatever it is called is also wrong:p




Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

Soooo... now i have remade it, and it looks SWEEEEEEET... but i still have the same problem with alpha channels.... I made a txi file with that text inside, put it into the override with the robe/armor and bam: its still transparent??!?! then i took it away and checked: transparent???????????? So basically i need help with the shader... cm_baremetal(or the thing that does make the skin look metallic, dont remember it now but i wrote it right into the file) inside a txi file named PMBI91.txi didnt do the trick, so what next?




Drunkside

A drunk lord of the shit

50 XP

15th April 2007

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

Now i took some screenies of the skin, this is what the new one looks completely without shaders:http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/d1c7e5f1921483185636d429fd26a93bca0f34e7.png With the buggy shaders it is the same but all of my changes are transparent, i see right through my char as before....